Svetila.si

< Nazaj

Nasveti

OSVETLJENA OGLEDALA PO MERI

Za ustvarjanje magičnega ambienta in oživitev vaše spalnice, kopalnice, predprostora ali garderobe, vam pri IQ Lighting ponujamo osvetljena ogledala, izdelana po meri. Ta ambientalna LED osvetlitev je namenjena vsem, ki si želijo edinstvenega dizajna, ki ustvarja mehko in razpršeno osvetlitev prostora.

Nudimo vam osvetljena ogledala po meri, ki bodo ne samo prijetno osvetlila vaš prostor, ampak ga tudi naredila privlačnega in prefinjenega. Osvetljena ogledala prinašajo čudovito svetlobo, povečujejo občutek prostornosti in spremenijo celotno atmosfero samega prostora. Poleg funkcionalnosti so tudi dekorativni dodatek.

Glavna prednost osvetljenih ogledal je, da so izdelana po meri, povsem individualno, glede na vaše potrebe in želje. Samo intenzivnost svetlobe je mogoče prilagoditi, prav tako je možnost uporabe barvnih luči, s katerimi vplivamo na samo vzdušje in razpoloženje v prostoru. Preprosto stikalo omogoča vklop in izklop ter obenem zatemnitev svetilke.

Sama ogledala imajo lahko peskan ali ne peskan rob – najpogosteje se peska rob v širini 3 – 5 mm, seveda pa se lahko peska rok poljubne širine. S samim peskanjem se lahko odtisne tudi različne vzorce, kot so slike, črke, logotipi itn.

Svetlobo ogledala vam prilagodimo čisto poljubno, od močne do povsem ambientalne svetlobe. Prilagodljiva je tudi sama oblika ogledala, kjer se lahko držimo klasičnega modela oblikovanja, priljubljeni pa so tudi moderni modeli različnih velikosti in oblik. Več o barvah svetlobe ter izbiri si lahko preberete na povezavi.

Vas zanima naša ponudba svetil?

Vas morda zanimajo izdelki?

Pravokotno osvetljeno ogledalo po meri
Okroglo osvetljeno ogledalo po meri
Osvetljeno ogledalo nepravilnih oblik po meri
Osvetljeno ogledalo s peskanim robom ali vzorci po meri

Vas zanima naša ponudba svetil?