Svetila.si

< Nazaj

Nasveti

Priprava Light Book-a: Strokovno svetovanje za optimalno osvetlitev prostora

Light book je dokument, ki vam omogoča pregledno in enostavno izbiro najbolj primernih svetil za vaš dom ali poslovni prostor. Pripravijo ga naši strokovnjaki za razsvetljavo, ki upoštevajo tako funkcionalne kot estetske zahteve. Naši prodajni svetovalci vam bodo podali smernice in nasvete, ki vam bodo pomagali doseči optimalno osvetlitev prostora. Izbrana svetila vam bodo predstavljena tudi tehnično, opredelili bomo dimenzije, barve in druge podrobnosti, ki vam bodo olajšale odločitev.

S pripravo Light book-a vam bomo prihranili čas in denar, saj vam ne bo potrebno iskati informacij o različnih vrstah luči in osvetlitve ter razmišljati o tem, katere izbrati. Skupaj z znanjem in izkušnjami naših prodajnih svetovalcev vam Light book zagotavlja optimalno osvetlitev, ki bo hkrati estetsko privlačna in funkcionalna.

Za dosego najboljše osvetlitve prostora je pomembno, da izberemo prava svetila, ki so skladna s stilom in namenom prostora. Primerno osvetlitev prostora lahko dosežemo z različnimi vrstami svetil, kot so ambientalna, funkcionalna in dekorativna osvetlitev.

Pri ambientalni osvetlitvi uporabljamo svetila, ki zagotavljajo splošno razpršeno svetlobo in ustvarijo prijetno vzdušje. Funkcionalna osvetlitev je namenjena osvetlitvi določenega dela prostora, kjer je potrebna dobra osvetlitev, na primer v delovnem kotičku. Dekorativna osvetlitev pa je namenjena estetskemu izgledu prostora, ki lahko poudari določene elemente v prostoru. Light book vam bo pomagal doseči popolno osvetlitev prostora, ki bo hkrati praktična in estetsko dovršena. Naši strokovnjaki bodo upoštevali vaše želje in predloge ter vam pripravili osvetlitveni dokument, ki vam bo olajšal odločitev pri izbiri svetil.

V naši ponudbi imamo širok nabor svetil različnih znamk in stilov, ki bodo zadovoljili vse vaše potrebe in želje. Svetujemo vam, da nas obiščete in skupaj bomo izbrali najboljše svetilo za vaš dom ali poslovni prostor. Light book je odlična izbira za vse, ki želijo doseči popolno osvetlitev prostora, ki bo hkrati funkcionalna in estetska.

Več na: Priprava Light book-a – IQ Lighting

Vas zanima naša ponudba svetil?

Vas morda zanimajo izdelki?

Eye Tone stropna svetilka
Felix M LED stenska svetilka, IP54
Eye III viseča svetilka
Waco L LED zatemnilna svetilka

Vas zanima naša ponudba svetil?