Svetila.si

< Nazaj

Nasveti

SVETILA ZA VRT

 

Zunanja svetila so odlična izbira za vse, ki želijo dodati svoji zunanjosti hiše ter vrtu nekaj več. Svetila za vrt lahko tako postanejo ključni element zunanjosti, saj ne le da zagotavljajo osvetlitev, ampak ustvarjajo tudi prijeten ter varen ambient. Svetila za vrt so na voljo v različnih velikostih, oblikah, barvah in materialih, zato lahko najdete popolno svetilo za svoj vrt, ki bo ustrezalo vašim potrebam in okusu.

Preden se odločite za nakup svetil za vaš vrt, pa se morate najprej odločiti, kaj želite doseči z osvetlitvijo svojega vrta. Želite ustvariti romantično vzdušje ali bolj funkcionalno in varno okolje? Morda iščete svetila, ki bodo poudarila posebne značilnosti vašega vrta, kot so grmi, drevesa ali cvetlična greda?

Ena od najpogostejših vrst svetil za vrt so talna svetila, ki so nameščena v samih tleh. Ta vrsta svetil je idealna za osvetlitev poti, zunanjih stopnic ali drugih območij, kjer je potrebna funkcionalna in varna osvetlitev.

Viseča svetila so odlična izbira za tiste, ki želijo ustvariti romantično vzdušje v svojem vrtu. Ta vrsta svetil običajno visi na drevesih ali terasah, kar ustvarja prijetno in intimno vzdušje.

Stenska svetila so še ena priljubljena vrsta svetil za vrt. Ta vrsta svetil je idealna za osvetlitev fasade hiše, terase ali drugih območij, kjer je potrebna funkcionalna ali dekorativna osvetlitev. Podobno funkcionalnost pa imajo tudi vgrajena svetila, ki prav tako ustvarijo eleganten in subtilen učinek osvetlitve.

Vabljeni k ogledu ponudbe zunanjih svetil. LINK

 

 

Vas zanima naša ponudba svetil?

Vas morda zanimajo izdelki?

Joe 1 stenska svetilka IP54, antracit
Piccolo LED stropna zatemnilna svetilka, bela
Cairo B LED stoječa svetilka, antracit
Zunanja vgradna LED svetilka PAD LED, IP65, črna

Vas zanima naša ponudba svetil?