Svetila.si

< Nazaj

Nasveti

Trend: Linijska svetila

 

Linijska svetila so prilagodljiva svetlobna rešitev za univerzalno uporabo, zasnovana za vsa mesta, kjer je potrebna močna, učinkovita in koncentrirana svetloba. Nudijo svetlobo, ki je podobna dnevni in tako vplivajo na življenje in delo ljudi na čim bolj naraven način.

 

Odlična lastnost linijskih LED svetil je, da je mogoče izbrati barvo in jakost svetlobe in jih tako maksimalno prilagoditi naravi dela, ki se v določenih prostorih opravlja.

 

Za delo (pisarne, delovne prostore in domače prostore ipd.)  je priporočljiva intenzivna bela oz. modrikasta svetloba, ki spodbuja koncentracijo in najmanj utruja oči, za prostore namenjene oddihu pa je najbolje izbrati LED razsvetljavo z nežno, rahlo rumenkasto svetlobo.

 

Led trak ločimo po napetosti 12v ali 24v, po njegovi moči lum/output, ter barvi svetlobnega toka. Led trakovi se uporabljajo povsod, kjer želimo osvetlitve daljših linij v prostorov, bodisi so to notranji ali zunanji prostori.

 

Linijska razsvetljava notranjih prostorov

Linijska osvetlitev pohištvenih elementov

 

 

Pri notranjih prostorih se linijska svetila uporabljajo za osvetlitev kaskad, omar, vitrin, kuhinjskih elementov kuhinje (viseče omare, otok kuhinje, cokl kuhinje), stopnice, linijsko viseče svetilo nad jedilno mizo, osvetlitev kopalnice, ogledala, glavna luč v prostoru ali pa zgolj, kot dekorativa.

 

Linijska razsvetljava zunanjih prostorov

 

Pri zunanjih prostorih so osvetlitve podobne, le da se uporablja LED trak z IP67 zaščito (saj je le ta vodoodporen).

 

Prednosti linijskih svetil

 

Linijska osvetlitev pohištvenih elementov

 

Prednost linijskih svetil je, da jih kupcu izdelamo po njegovi želji, ter izmerah katere so podane v načrtih.

 

Linijska svetila so narejena iz aluminijastih profilov in led trakov. Profili so različnih oblik in dimenzij, katere izberemo skupaj s stranko.  So enostavna za montažo in demontažo, ter imajo več letno garancijo.

 

Če iščete svetila, ki imajo dolgo življenjsko dobo, visoko intenzivnost in konsistentno ter stabilno svetlobno moč so linijska svetila prava odločitev za vas.

 

Z veseljem vam bomo svetovali

 

Linijska osvetlitev stopniščnega ročaja narejena po meri

 

Kontaktirajte nas ali pa se oglasite v našem salonu na Brnčičevi ulici 13, v Ljubljani in z veseljem vam bomo svetovali in pomagali, da skupaj pridemo do želenega cilja in linijskih svetil, ki vam bodo ustrezala.

Zunanje viseče linijske luči po meri

 

 

Vas zanima naša ponudba svetil?

Vas morda zanimajo izdelki?

Stropna nadometna linijska
svetilka po meri
Viseča linijska svetilka
po meri
Linijska svetilka za osvetlitev
objektov po meri
Vgradna linijska svetilka
po meri

Vas zanima naša ponudba svetil?